Επικοινωνήστε μαζί μας με:

Υπηρεσίες

web_designΚατασκευή ιστοσελίδων

Στην σύγχρονη εποχή η δημιουργία μιας ελκυστικής και εύχρηστης ιστοσελίδας επιτρέπει στην επιχείρηση σας να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που παρέχει το ίντερνετ και μπορεί να προσθέσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση σας. Παράλληλα βοηθάει στην επικοινωνιακή σας πολιτική με πελάτες, συνεργάτες και επενδύτες.

kataskevi_eshopΚατασκευή e-shop

Η δημιουργία e-shop δίνει την δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες ή ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις να απευθυνθούν σε ευρύτερο κοινό, διευρύνοντας την βάση πελατών που μπορεί να στοχευτεί. Η επιχειρηματική δράση μέσω ενός e-shop μπορεί να κρατήσει την επένδυση μας σε χαμηλότερα κόστη.

web-developmentΕπαγγελματικές λύσεις

Στοχευμένες, εξελιγμένες  και ποιοτικές επαγγελματικές λύσεις βασισμένες σε πλατφόρμες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτές τις κατηγορίες, στην πλέον συμφέρουσα τιμή.

.

site_managementSite Management

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση περιεχομένου, την ανανέωση του, την εποπτεία του server και αναβαθμίσεις ασφαλείας. Απευθύνεται σε σοβαρές επιχειρήσεις που θέλουν μια πολύ δυναμική και συνεχή παρουσία στο Internet.

internet_marketingΠροώθηση ιστοσελίδων

Μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Marketing) και Social Media marketing είναι η διαδικασία προώθησης μιας ιστοσελίδας μέσω πληρωμένων καταχωρίσεων / διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης ή σε συνεργαζόμενους ιστότοπους, που προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά.

seo_servicesΥπηρεσίες SEO

Seo είναι τέχνη του να ανακαλύπτεις τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται στις αναζητήσεις από τον κόσμο. Να βελτιστοποιείς την ιστοσελίδα σελίδα σύμφωνα με αυτούς του όρους αλλά και να δημιουργείς πρόσθετα προτερήματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κατάταξη που θα επιτύχει η ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.