Επικοινωνήστε μαζί μας με:

Yπηρεσίες SEO

 Υπηρεσίες SEO ή  SEO Services

seo optimizationΠροώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Στην websitedesigner χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες τεχνικές seo optimization για να πετύχουμε την βελτιστοποίηση ιστοσελίδας σας και την υψηλότερη κατάταξη της,  στις μηχανές αναζήτησης. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες SEO . Λανθασμένες τεχνικές SEO ή τεχνικές πολύ επιθετικές που δεν συμμορφώνονται με τα στάνταρντ που έχουν θέσει οι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες αναζήτησης, μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα μέχρι και μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας σας.

Ποιο είναι το κόστος?

Το κόστος seo διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση ενώ επηρεάζετε από αρκετά κριτήρια, μια εικόνα και ανάλυση μπορείτε να δείτε εδώ.

seoΠως γίνεται η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης 

Οι πάροχοι υπηρεσιών αναζήτησης προσπαθούν να παρέχουν στους “πελάτες” τους  τα καλύτερα αποτελέσματα βάσει δικών τους κριτηρίων. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούν αναπροσαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γίνονται όλο και ποιο περίπλοκα με σκοπό να διαφυλάξουν την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων κατάταξης. Τα κριτήρια δεν είναι ανακοινώσιμα, δίνονται απλά γενικές πληροφορίες, οι βαθύτερες λεπτομέρειες αποτελούν εταιρικά μυστικά γι αυτές τις εταιρίες. Ο λόγος που γίνετε αυτό, είναι διότι εάν αποκάλυπταν ακριβώς τα κριτήρια τους θα έδιναν την ευκαιρία ευκολότερων παρεμβολών. Στην τελική φάση συνδυάζονται όλα τα κριτήριά, και με την βοήθεια ειδικών αλγορίθμων που έχουν αναπτύξει κατατάσσουν τις ιστοσελίδες.

υπηρεσίες seoΠόσο ωφέλιμες είναι οι υπηρεσίες SEO για την επιχείρηση μου?

Βάση στατιστικών περίπου ένα ποσοστό γύρω στο 85% των επισκεπτών μιας συνηθισμένης ιστοσελίδας έρχονται από τις μηχανές αναζήτησης. Το ποσοστό είναι συντριπτικά μεγάλο και είναι εύλογο ότι αν η ιστοσελίδας σας δεν τα πάει καλά με τις μηχανές αναζήτησης είναι καταδικασμένη να είναι μειώνει στην αφάνεια. Κάθε φορά που ένα επισκέπτης έρχεται στην σελίδα η επωνυμία σας γίνετε ποιο δυνατή ενώ έρχεται σε επαφή με την εταιρική σας παρουσία ένας εν δυνάμει πελάτης.

seo servicesΤι είναι οι υπηρεσίες SEO optimization?

Seo optimization ή seo services ή προώθηση στις μηχανές αναζήτησηςείναι η τέχνη του να ανακαλύπτεις τα κριτήριά που χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να βελτιστοποιείς την σελίδα σύμφωνα με αυτούς του όρους αλλά και να δημιουργείς πρόσθετα προτερήματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κατάταξη που θα επιτύχει η ιστοσελίδας σας. Η επιτυχία της επιχείρησης σας σημαίνει και επιτυχία δικιά μας και παίρνουμε τα δυο πολύ σοβαρά!

βελτιστοποίηση ιστοσελίδαςΑνάλυση υπηρεσιών SEO

Βήματα seo optimization

1) Ανάλυση λέξεων κλειδιών μέσα από μια τεράστια βάση δεδομένων. Λέξεις κλειδιά ονομάζονται οι όροι αναζήτησης που για τους οποίους στοχεύει μια επιχείρηση να προχωρήσει σε seo optimization ώστε να βρίσκεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

2) Ανάλυση του ανταγωνισμού.

3) Ξεκαθάρισμα λέξεων κλειδιών και επιλογή της λέξης κλειδιού που θα επιλεχθεί να βελτιστοποιηθεί.

4) Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας από πλευράς περιεχομένου και κώδικα, ώστε να πλήρη κάποια κριτήρια που έχουμε ορίσει.

5) Ενδυνάμωση της παρουσία σας στο ίντερνετ με προηγμένες τεχνικές.

προώθηση στις μηχανές αναζήτησηςΕπιδιωκόμενα αποτελέσματα SEO

Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας. Με τον όρο οργανική επισκεψιμοτητα στον χώρο των seo services νοείτε η επισκεψιμότητα που προέρχεται από τις μηχανές αναζήτησης.

Οι υπηρεσίες seo είναι ένας έξυπνος τρόπος για την επιχείρηση σας να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμοτητα αλλά και ένας πολύ αποδοτικός τρόπος καθώς αν το δούμε σε ένα εύρος χρόνου η επιχείρηση κάνει απόσβεση το κόστος από την αυξημένη επισκεψιμότητα, που για να επιτευχθεί  θα χρειαζόταν πληρωμένη διαφήμιση με πολύ ακριβότερο κόστος (σε εύρος χρόνου).

Δώσετε μια τεραστία ώθηση στην επιχείρησή σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

 

Υπηρεσίες SEO, SEO Services, seo, seo optimization,

προώθηση στις μηχανές αναζήτησης, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας