Επικοινωνήστε μαζί μας με:

Κατασκευή e-shop

eshop-targetΠοιος είναι ο στόχος του eshop με απλά λόγια;

Για προϋπάρχουσες επιχειρήσεις.

Καθώς η διάχυση του ίντερνετ προχωράει με γοργούς ρυθμούς είναι πολύ επίκαιρο πλέον για τις πατροπαράδοτες επιχειρήσεις να εκσυγχρονιστούν στα νέα δεδομένα ώστε να μην μείνουν εκτος αγοράς στο προσεχές μέλλον.

Για νέες επιχειρήσεις.

Η δημιουργία e-shop δίνει την δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες να κάνουν μια επένδυση δημιουργώντας μια νέα επιχείρηση με δυνατότητα να απευθυνθούν σε ευρύτερο κοινό, διευρύνοντας έτσι την βάση πελατών που μπορούν να στοχεύσουν. Η επιχειρηματική δράση μέσω ενός e-shop μπορεί να κρατήσει την επένδυση μας σε χαμηλότερα πάγια κόστη μεσοπρόθεσμα.

kataskevi-eshopΠως πρέπει να αντιμετωπίζετε η δικτυακή επιχειρηματικότητα (e-commerce) και ειδικά ένα e-shop.

Ένα σωστό ποιοτικό e-shop δεν αποτελεί μια απλή ιστοσελίδα, αντιθέτως κρύβει από πίσω του ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα που ανάλογα την τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί διαθέτει από συστήματα διαχείρισης αποθήκης, παραγγελιών, πληρωμών, προσθήκης προϊόντων μέχρι έξυπνα συστήματα μάρκετινγκ όπως λίστες επιθυμίας, προσφορές μελών και πολλά άλλα. Έχοντας ένα σωστά ανεπτυγμένο e-shop μπορούμε να πατήσουμε σταθερά  προς την ανάπτυξη και διαχείριση της επιχείρησης μας. Ενώ παράλληλα μπορούμε να παρουσιάσουμε με έναν επαγγελματικό τρόπο τα προϊόντα μας. Μην ξεχνάτε ότι στο διαδίκτυο, η εφαρμογή του e-shop σας θα είναι… η βιτρίνα σας, ο πωλητής σας, η εικόνα  σας, ο συνεργάτης σας ίσως και ο αποθηκάριος. Στόχος είναι η λειτουργικότητα και η αξιοπιστία.

eshop-choiceΓιατί εμάς?

Στην websitedesigner.gr πίσω από κάθε eshop βλέπουμε μια επιχείρηση και καταλαβαίνουμε την αγωνιά της για ανάπτυξη και επιτυχία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες λύσεις και όχι απλά σελίδες. Λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησης σας. Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω δεν προσφέρουμε μόνο λύσεις προγραμματισμού αλλά και συμβουλευτική καθοδήγηση στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα με προσωπικό ειδικευμένο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Στην websitedesigner.gr πιστεύουμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όμως γνωρίζουμε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι τόσο απλό όπως κάποιοι νομίζουν ή θέλουν να το παρουσιάζουν. Στην websitedesigner.gr ξέρουμε ότι επιπόλαιες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Στην websitedesigner.gr μας αρέσει η ειλικρίνεια…. ΕΣΑΣ?

starting-eshop-businessΠως αρχίζω?

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας να μιλήσουμε για το project σας. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε. Η επικοινωνία δεν αποτελεί όρo δέσμευσης είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε με ποια εταιρία θέλετε να συνεργαστείτε.