Επικοινωνήστε μαζί μας με:

Εταιρικό CMS Ready

corporate cms targetΟ Στόχος

Αποκτήστε σήμερα την πλέον εξελιγμένη  επαγγελματική λύση για την διαδικτυακή σας παρουσία, στην πλέον συμφέρουσα τιμή. Ένα ολοκληρωμένο εταιρικό cms σύστημα που μπορεί να αναδείξει την εικόνα της επιχείρησης σας είναι μόλις λίγα βήματα μακρυά σας.

corporate cmsΟ Λόγος

Η διαδικτυακή παρουσία σας είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας στους ολοένα αυξανόμενους χρήστες του ιnternet. Η παρουσία σας θα πρέπει να είναι άψογη ποιοτικά, να λειτουργεί αξιόπιστα και να είναι εύκολη στην διαχείριση ώστε να μπορεί να μένει συνεχώς ανανεωμένη, αντανακλώντας την κινητικότητα της επιχείρησής σας.

quality business cmsΗ ποιότητα

Το Εταιρικό CMS Ready είναι ένα έτοιμο προϊόν σχεδιασμένο σε δυναμικό κώδικα, στοχευμένο να ικανοποιήσει τις απαιτητικές ανάγκες μιας επαγγελματικής παρουσίας στο Διαδίκτυο, δηλαδή ενός εταιρικού website με συχνές ανανεώσεις περιεχομένου.

custom corporate cmsΗ εξατομίκευση – Παραμετροποίηση

Μελετάμε και παραμετροποιούμε το σύστημα cms έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένα τόσο στην αισθητική σας, όσο και στο ύφος της δικής σας επιχείρησης. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας έξτρα εφαρμογών για τις εκάστοτε ανάγκες μιας επιχείρισης.


simple business cmsΗ Χρηστικότητα

Το Εταιρικό CMS Ready είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε η διαχείριση του περιεχομένου να είναι εξαιρετικά εύκολη, ακόμη και εάν δεν έχετε καμία εξοικείωση με τέτοια συστήματα παρά μόνο βασικές γνώσεις υπολογιστή. Επιπροσθέτως, σας παρέχουμε μετά την κατασκευή του, δωρεάν επίδειξη του συστήματος και της διαχείρισης του.

corporate cms managementΠροϊόντα Προστιθέμενης Αξίας

Για τις εταιρίες που θέλουν να αποφορτιστούν από τις διαδικασίες συντήρησης – ανανέωσης και επιθυμούν μια σοβαρή επαγγελματική διαχείριση διαθέτουμε προαιρετικές υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου – site magement.

 

Τα οφέλη

  • Ισχυρή πλατφόρμα που αναπτύσσετε συνεχώς.
  • Σχετικά μικρό κόστος καθώς αγοράζετε το δικαίωμα χρήσης ενός προϊόντος που εάν πωλούταν αυτοτελώς το κόστος του θα ήταν δυσπρόσιτο.
  • Επαγγελματική παρουσία. Εξατομίκευση για τις ανάγκες σας και το προφίλ της επιχείρισης από έμπειρους επαγγελματίες.
  • Ανανεώσιμο και αναβαθμίσιμο.
  • Εύκολο σύστημα διαχείρισης το οποίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ο ίδιος ή κάποιος υπάλληλος σας την ανανέωση.

Στην WebsiteDesigner.gr θεωρούμε ότι η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας και παίρνουμε πολύ σοβαρά και τα δυο. Εάν θεωρείτε ότι μπορούμε να είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης σας... επικοινωνήστε μαζί μας